5ASEC

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2008

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 2 πρώτων καταστημάτων του, ο κ. Ιωάννης Σίνης, αποφάσισε να προχωρήσει και σε 3ο 5àSec.

 

Πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας με την 5àSec; Είστε ικανοποιημένος;
Σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι πολύ καλά. Βέβαια, δεν θα ισχυριστώ ότι δεν έχουν προκύψει κατά καιρούς μικροπροβλήματα ειδικότερα σε τεχνικά θέματα. Εξάλλου πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το ζητούμενο είναι η ύπαρξη θέλησης για συνεργασία και καλή συνεννόηση, κάτι που παρέχεται τόσο από την πλευρά της μητρικής εταιρείας όσο και απ’ τη δική μας.

Κύριε Σίνη, πώς προέκυψε η απόφαση να προχωρήσετε και σε τρίτο κατάστημα;
Το πρώτο μου 5àSec λειτούργησε το 2002. Σήμερα, 6 χρόνια αργότερα, διαθέτω ήδη 3 καταστήματα και αισθάνομαι ικανοποιημένος από την πορεία της επένδυσής μου. Το 3ο κατάστημα περιλαμβανόταν στους στόχους μου εξαρχής, αφού σ’ αυτή τη βάση ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την 5àSec.

Σας έχει προβληματίσει καθόλου ο έλεγχος των καταστημάτων;
Όχι γιατί δεν είμαι μόνος μου σ’ αυτό. Έχω την πολύτιμη βοήθεια της συζύγου μου, Ρούλας Σίνη, η οποία είναι μάχιμη και έχει ενεργή συμμετοχή στη διαχείριση των καταστημάτων. Μόνος μου δεν νομίζω πως θα τα κατάφερνα.

Τώρα αισθάνεστε πιο ισχυροί;
Εννοείται πως τώρα είμαστε πολύ πιο ισχυροί στην πόλη μας για μια σειρά από κρίσιμους λόγους: Έχουμε δημιουργήσει καλό όνομα (κάτι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα στην επαρχία), ο κόσμος γνωρίζει τη δουλειά μας και μας εμπιστεύεται τη φροντίδα των ρούχων του, είμαστε μέλη μιας γνωστής και πετυχημένης αλυσίδας, υπάρχει μεγάλη αξιοπιστία στο όνομά μας. Και φυσικά εξίσου σημαντικό είναι ότι έχουμε μεγάλη πείρα, έχουμε μάθει από τα λάθη μας, γνωρίζουμε τα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσουμε.
Στη φάση κατασκευής του τρίτου μας καταστήματος, ξέραμε καλύτερα όλα τα θέματα, στα οποία θα έπρεπε να δώσουμε έμφαση σε ότι έχει να κάνει με υποδομή και οργάνωση του καταστήματος.
Εξάλλου, η 5àSec είναι μια διεθνής αλυσίδα η οποία εξελίσσει συνεχώς τόσο τις υπηρεσίες της όσο και τα μηχανήματα και τις μεθόδους της. Έτσι, στο νέο μας κατάστημα τοποθετήσαμε τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, πλήρες σύστημα κλιματισμού, σύστημα ανακύκλωσης νερού κ.λπ. Επίσης, είμαστε από τα πρώτα καταστήματα της περιφέρειας που εντάξαμε και τις επιδιορθώσεις (5àSec Retouche) στις υπηρεσίες μας. Βέβαια, σ’ αυτό συνέβαλε και ο χώρος του νέου μας καταστήματος ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος (80τ.μ. ισόγειο, 80τ.μ. υπόγειο και 40τ.μ. πατάρι) και μας προσφέρει την άνεση που χρειαζόμαστε.

Θα προτείνατε και σε άλλους franchisees(δικαιοδόχους) της 5àSec να επενδύσουν σε 2ο ή 3ο κατάστημα;
Φυσικά και θα τους συμβούλευα να προχωρήσουν και να εκμεταλλευτούν την πείρα που έχουν αποκτήσει μέχρι σήμερα από τη δραστηριοποίησή τους στην αγορά. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στο δεύτερο – τρίτο κ.λπ. κατάστημα δεν αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες του πρώτου. Εγώ σκοπεύω να διευρύνω περαιτέρω τη συνεργασία μου με την εταιρεία δημιουργώντας και 4ο κατάστημα και μάλιστα αρκετά σύντομα.

 

 

Πριν επενδύσει στη 5àSec, ο κ. Σίνης ολοκλήρωσε σπουδές Χημικού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, MBA στο Πανεπιστήμιο του Bradford και διατέλεσε στέλεχος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η SHELL, η NESTLE και η SCOTTISH & NEWCASTLE. Το πρώτο του 5àSec λειτούργησε τον Οκτώβριο του 2002 στην Εμπορική Στοά CARREFOUR. Μέσα σε δύο χρόνια και μετά από την αποδοχή του πρώτου του καταστήματος από τον κόσμο της περιοχής, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και με δεύτερο 5àSec σε κεντρικό σημείο της Λάρισας. Αυτές τις μέρες, έχοντας συμπληρώσει ήδη 6 χρόνια στο δίκτυο της 5àSec ολοκληρώνει την προετοιμασία του τρίτου του καταστήματος σε ακόμα πιο κεντρικό σημείο της πόλης (Κουμουνδούρου 18, πλατεία Νομαρχίας). Πολύτιμη σύμμαχος σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι η σύζυγός του, Ρούλα Σίνη, η οποία έχει ενεργή συμμετοχή στη διαχείριση των καταστημάτων τους.

 

5ASEC Σίνης Ιωάννης
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή