Η THE FRANCHISE CO. και η Dale Carnegie Training συνεχίζουν με επιτυχία τη δημιουργία Ακαδημιών Εκπαίδευσης.

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Έχετε το δικό σας δίκτυο Franchise; Σκεφτείτε να είχατε και την δική σας Ακαδημία Εκπαίδευσης, προσαρμοσμένη στα “μέτρα” σας, με σκοπό να εκπαιδεύει και να αναπτύσσει τους ανθρώπους που ανήκουν στο δίκτυο σας σύμφωνα με τη δική σας εταιρική στρατηγική και κουλτούρα!

Η THE FRANCHISE CO. και η Dale Carnegie Training συνεχίζουν για δέκατη χρονιά τη συνεργασία τους και δημιουργούν Ακαδημίες Εκπαίδευσης με σκοπό την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού δικτύων Franchise και Retail.

Η τεχνογνωσία της Dale Carnegie Training, με περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρία στην εκπαίδευση και με παρουσία σε περισσότερες από 76 χώρες σε συνδυασμό με την εμπειρία της THE FRANCHISE CO., εξασφαλίζουν την επιτυχή ανάπτυξη Ακαδημιών Εκπαίδευσης για οργανισμούς από διαφορετικούς κλάδους, διαφορετικού μεγέθους και από διαφορετικές αγορές.

Η σωστή και μεθοδευμένη ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού ενός δικτύου σύμφωνα με την ευρύτερη στρατηγική του, αλλά και τις ιδιαίτερες  επιχειρησιακές ανάγκες που ενδέχεται να υπάρχουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αποτελεί τον βασικό λόγο σχεδίασης και υλοποίησης μιας Ακαδημίας Εκπαίδευσης.

Αποστολή και των δυο εταιρειών είναι η επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων για τους οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζονται με όραμα να γίνουν no.1 σε παγκόσμιο επίπεδο στην ανθρώπινη πλευρά της εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Διαβάστε περισσότερα στα άρθρα μας: ΔΙΚΤΥΑ FRANCHISE & ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και Εκπαίδευση:Εργαλείο δέσμευσης και επίτευξης υπερβάσεων στην παροχή αξίας για τον πελάτη.

 

 

 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή