Η Angelopoulos Hair Company δίνει μια νέα πνοή στο χώρο της ομορφιάς

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Η Angelopoulos Hair Company, γνωστή και ως ο ναός της κερατίνης, προσφέρει  μια άκρως ενδιαφέρουσα επιχειρηματική ευκαιρία στους υποψήφιους επενδυτές που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την ιδιαίτερη τεχνογνωσία της εταιρείας.


Ποιο είναι το δυνατό στοιχείο της εταιρείας που τη διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό;
Η εταιρεία εισάγει το 2008 στην αγορά ένα άγνωστο για τα ελληνικά δεδομένα προϊόν, τη Brazilian Keratin Treatment, το οποίο κατάφερε να το καθιερώσει ως ιδιαίτερα δημοφιλές στο χώρο και οι ιδρυτές της εταιρείας να αναγνωρίζονται παγκοσμίως για την εξειδικευμένη τεχνική τους.
«Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου στις θεραπείες μας είναι σίγουρα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία. Αναμφισβήτητα όμως ο καταλυτικός παράγοντας είναι τα ίδια μας τα προϊόντα και ο τρόπος που δουλεύουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ν. Αγγελόπουλος.


Γιατί ένας franchisee να θέλει να επενδύσει σε μια τέτοια πρόταση;
Ο κ. Ν. Αγγελόπουλος, συνιδιοκτήτης της εταιρείας, μας εξηγεί σε συνέντευξη του ότι «Η υψηλή τεχνογνωσία, το εδραιωμένο brand, η εξειδικευμένη υπηρεσία μας που είναι δημοφιλής και απαραίτητη για μεγάλη μερίδα καταναλωτών και η υψηλή κερδοφορία μας είναι βασικά σημεία που μας κάνουν μια υγιή επιχείρηση στο χώρο με δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και συνεργασιών. Τα περιθώρια κέρδους είναι υψηλά δεδομένου ότι πρόκειται για μια επιχείρηση με χαμηλά λειτουργικά κόστη, σταθερή ζήτηση και δυνατότητα συμπληρωματικών πωλήσεων».
«Δραστηριοποιούμαστε στο δυναμικό χώρο της ομορφιάς με εξειδικευμένη υπηρεσία και brand name συνυφασμένο με την ποιότητα, το glamour και το prestige. Τι πιο ασφαλές λοιπόν για κάποιον υποψήφιο που ζητάει σιγουριά στην επένδυση του;» προσθέτει ο κ. Ν. Αγγελόπουλος.
Σήμερα η Brazilian Keratin treatment με το δικό της αφοσιωμένο κοινό που συνέχεια αυξάνεται, μετατρέπεται στη βασική υπηρεσία ενός franchise concept που ήρθε να ανανεώσει το χώρο του franchising και των υπηρεσιών ομορφιάς.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή