Συνεργασία της DCT με την ADVANCE TRAINING ACADEMY

Advance pharmacies

H ΑDVANCE PHARMACIES, η μεγαλύτερη αλυσίδα φαρμακείων στην ελληνική αγορά, αποτελείται σήμερα από 130 καταστήματα πανελλαδικά. Το κορυφαίο δίκτυο συνεργαζόμενων φαρμακείων, έχοντας επιδείξει ένα ιδιαίτερα πρωτοποριακό πνεύμα, προχωρά στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου επιχειρηματικού σχεδιασμού με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικής θέσης των μελών της με τη συμβολή των εξειδικευμένων συμβούλων της THE FRANCHISE CO.

H ADVANCE TRAINING ACADEMY, το ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης που παρέχει το Πανελλαδικό Δίκτυο Φαρμακοποιών Advance στα φαρμακεία-μέλη, σε συνεργασία με την DALE CARNEGIE TRAINING, εταιρεία που παρέχει εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, αλλά και την εταιρεία συμβούλων THE FRANCHISE CO., ανέπτυξαν πρόγραμμα για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των σεμιναρίων που αφορούν στην ενίσχυση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού.

Η Ακαδημία περιλαμβάνει προγράμματα που απευθύνονται τόσο στους φαρμακοποιούς, όσο και στα στελέχη των φαρμακείων, όλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες λειτουργίας των φαρμακείων, με συγκεκριμένους στόχους, πλάνο εφαρμογής και οδηγίες αξιολόγησης.

Μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος "Advance Training Academy" προωθούνται οι κοινές αρχές του δικτύου και διευκολύνεται η προβολή αυτών σε ευρύτερη κλίμακα, με τελικό αποδέκτη τον πελάτη του φαρμακείου, για τον οποίο εξασφαλίζεται σταθερά υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή