Μια γλυκιά πρόταση για όλους το Davinci Artisan Gelato

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Φρέσκο και ξεχωριστό, το Davinci Artisan Gelato έχει αποκτήσει πιστό καταναλωτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας του, καθώς συντροφεύει τους πιστούς του φίλους όλες τις εποχές του χρόνου.
Αυτό έρχονται να επιβεβαιώσουν τα 5 καταστήματα της αλυσίδας τα οποία βρίσκονται στη Μύκονο, στο Μοναστηράκι, στη Βάρκιζα, στην Πλάκα και στην Κηφισιά. Εκεί θα βρείτε εκτός από υπέροχες και μοναδικές γεύσεις gelato, χειροποίητες σοκολάτες, βάφλες, γλυκίσματα και ποικιλία ροφημάτων. Οι γευστικές προτάσεις της αλυσίδας βασίζονται σε ιταλικές συνταγές και οι πρώτες ύλες είναι 100% ελληνικής παραγωγής.
Το Davinci Artisan Gelato διατηρεί σε υψηλά επίπεδα καθημερινά την επισκεψιμότητα κάθε σημείου, γεγονός που σε συνδυασμό με την υψηλή κερδοφορία, την ισχυρή επωνυμία, το ξεχωριστό προϊόν και τη μοναδική αισθητική, καθίσταται σε ένα από τα πιο ελκυστικά πεδία δραστηριοποίησης για νέους επιχειρηματίες και υποψήφιους franchisee.
Διαφοροποιείται σημαντικά από τον ανταγωνισμό, καθώς οι γεύσεις που προφέρει είναι μοναδικές και παραδοσιακές και βασίζονται σε σύγχρονες και ταυτόχρονα δοκιμασμένες μεθόδους παρασκευής, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και αγνά υλικά. Όλα τα προϊόντα  είτε τρόφιμα είτε ροφήματα, παρουσιάζουν διάφορες παραλλαγές, διευρύνοντας το φάσμα των επιλογών των πελατών ώστε να μπορούν να καλύπτουν όλα τα γούστα.

Ο χώρος είναι αρκετά μοντέρνος και ζεστός και προσφέρεται να φιλοξενήσει όσους θέλουν να απολαύσουν εντός  του καταστήματος τις λιχουδιές.
«Η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, η άψογη εξυπηρέτηση, η ελκυστική ατμόσφαιρα, οι ανταγωνιστικές τιμές και οι καλύτεροι προμηθευτές μας , μας βοηθούν να εξασφαλίσουμε την αναλλοίωτη ποιότητά μας, την απρόσκοπτη τροφοδοσία μας αλλά και τις καλύτερες κεντρικές συμφωνίες μας για εμάς και τους συνεργάτες μας», αναφέρει ο κ. Αμουργιανός, Υπεύθυνος λειτουργίας.
«Το Davinci έχει καθιερωθεί ως μια οικονομική και γλυκιά απόλαυση για όλους! Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Και για άντρες και για γυναίκες αλλά και για αθλητές», προσθέτει, ενώ κρατά επτασφράγιστο μυστικό το βασικό στοιχείο διαφοροποίησης του, τη συνταγή της δημιουργίας του.
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή