DELIVERIT: Νέα δεδομένα στην κατ’οίκον παράδοση!

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010


 
   

«Χάρη στις καινοτόμες υπηρεσίες της Deliverit, οι χρήστες εξοικονομούν χρόνο, χρήμα, ενώ παράλληλα «γλιτώνουν» την ταλαιπωρία, καθώς αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις, την αναμονή σε «ουρές» ταμείων και την αναζήτηση χώρου στάθμευσης», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ξενοφώντας Στρατηγός, Γενικός Διευθυντής του δικτύου. «Η συχνή χρήση των υπηρεσιών της Deliverit μακροπρόθεσμα βοηθά και στην αποσυμφόρηση των δρόμων του εκάστοτε δήμου, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος λόγω της μειωμένης κατανάλωσης καυσίμων».

Ξενοφών Στρατηγός, Γενικός Διευθυντής του δικτύου Deliverit

Η Deliverit είναι ένα νέο πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα concept με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και μηδενικό ανταγωνισμό, που έρχεται να αντισταθμίσει τη βασική ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για ελεύθερο χρόνο μέσα από την παροχή υπηρεσιών  εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου.

Το πρώτο κατάστημα Deliverit στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2009, στο Δήμο Ραφήνας. «Στα προσεχή σχέδια της εταιρείας μας είναι η λειτουργία ενός ακόμα καταστήματος στο Δήμο Αγ. Παρασκευής, ενώ στόχος μέχρι τα τέλη του 2012 είναι η λειτουργία 100 καταστημάτων σε δήμους της Αττικής και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας». Το δίκτυο franchise  Deliverit αναπτύσσεται με έναν μοναδικό και πρωτοποριακό τρόπο, με μικρό αρχικό κεφάλαιο και entry fees, ενώ παρέχονται αποκλειστικότητα περιοχής, εκπαίδευση  και συνεχής υποστήριξη.

 Μπορείτε να μας δώσετε ένα σύντομο προφίλ της Deliverit;

Ξ.Σ.: Η Deliverit είναι η πρώτη εταιρεία delivery στην Ελλάδα η οποία ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών κατ‘ οίκον εξυπηρέτησης. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν στην αγορά και κατ’ οίκον παράδοση προϊόντων, τις πληρωμές  λογαριασμών (ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ) στο ταχυδρομείο, τη διανομή εντύπων-φυλλαδίων και την αποστολή  δεμάτων ή  φακέλων σε μικρές αποστάσεις (mini courier) μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων λεπτών (15 με 35 λεπτά)! Η ιδέα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά  στον Καναδά και εξαπλώνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο.

Ποιες ανάγκες της αγοράς έρχεται να καλύψει και σε ποιους απευθύνεται;


Ξ.Σ.: Το βασικό πρόβλημα που όλοι αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι ο  περιορισμένος ελεύθερος χρόνος και αυτήν ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει η Deliverit...

Οι υπηρεσίες του deliverit απευθύνονται σε γονείς, εργαζόμενους και μη, ηλικιωμένα άτομα που δεν έχουν την ευχέρεια να μετακινούνται εύκολα και γρήγορα για τις καθημερινές υποχρεώσεις , επαγγελματίες και κυρίως καταστηματάρχες που δεν έχουν το χρόνο να αφήσουν την εργασία τους για τις καθημερινές υποχρεώσεις  και επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους διανομή κατ‘ οίκον με κόστος πολύ χαμηλότερο από το να έχουν δικό τους delivery ή για διανομή διαφημιστικού έντυπου υλικού.


 Έχετε κάνει κάποια έρευνα αγοράς για τον κλάδο σας; Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της DELIVERIT;
Ξ.Σ.: Καταρχάς, ακόμα δεν υπάρχει άμεσος ανταγωνισμός στην Ελλάδα (όπως και σε πολλές άλλες χώρες, Ευρωπαϊκές και μη), γεγονός που συνεπάγεται σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν 5 με 7 ακόμα καταστήματα που προσφέρουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες (η πλειοψηφία των οποίων βρίσκονται εκτός Αττικής). Εμείς προσφέρουμε συγκριτικά πολύ καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών, εφαρμόζοντας ολιστικό Marketing σε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης.
 
 Έχετε καταλήξει στην ταυτότητα του κατάλληλου συνεργάτη / δικαιοδόχοy;

Ξ.Σ.: Ο ιδανικός συνεργάτης /franchisee θα πρέπει να είναι μεταξύ 25 με 35 ετών, έξυπνος, σοβαρός, πειθαρχημένος, με γνώσεις υπολογιστών και Marketing, με όρεξη για δουλειά και μάθηση, ενώ θα πρέπει να διαθέτει και δίπλωμα για μοτοποδήλατο. Δεν είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία, διότι παρέχουμε τεχνογνωσία και εκπαίδευση, ώστε να ενταχθεί άμεσα στην οικογένεια Deliverit.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή