Διευρύνεται η συνεργασία της THE FRANCHISE CO. με την Α. ΖΟΡΠΑΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Στη διεύρυνση της συνεργασίας της με την THE FRANCHISE CO. προχωρεί ο Όμιλος Ζορπά, με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου δύο νέων projects που απευθύνονται στην διεθνή αγορά, του Pralina Experience και του The French Workshop.

Η Α. Ζορπάς και Υιοί Α.Ε. με 40 χρόνια παρουσία και 55 καταστήματα στην Κυπριακή αγορά, έχει κατακτήσει το αγοραστικό κοινό δημιουργώντας γεύσεις υψηλής ποιότητας με σεβασμό προς τους πελάτες της. Προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, μαγειρευτά και ψητές γευστικές προτάσεις, πίτσες, σαλάτες, σάντουιτς καθώς και ροφήματα αποτελούν το διευρυμένο product mix της εταιρείας με συνταγές συνδυάζουν την μεσογειακές αξίες με την κυπριακή παράδοση.

Το Pralina Experience είναι το concept που ξεκίνησε στην Κύπρο και αποτελείται από μοναδικές boutique γλυκών οι οποίες δημιουργούν γεύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία! Είναι ένας ιδιαίτερος all day προορισμός καθώς διαθέτει γλυκές και αλμυρές επιλογές που συνοδεύονται υπέροχα με ζεστά ή κρύα ροφήματα μέσα από μια εντυπωσιακή γκάμα επιλογών. Ο συνδυασμός του μοναδικού design και της άψογης εξυπηρέτησης δημιουργούν καθημερινά στιγμές πολυτέλειας σε προσιτές τιμές.

The French Workshop, είναι το artisan bakery που σερβίρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης στο Bayside της Νέας Υόρκης και σκοπεύει να κατακτήσει την διεθνή αγορά! Είναι το απόλυτο pastry – bakery – coffee κατάστημα με άρωμα Παρισιού, στο οποίο  οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γεύσεις και μυρωδιές από φρεσκοψημένες δημιουργίες καθώς διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα και υψηλής ποιότητας αρτοσκευάσματα, γλυκά και ροφήματα! Αποτελεί ιδανικό προορισμό για πολλαπλά κοινά λόγω της ζεστής και άνετης ατμόσφαιρας που κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. 

H THE FRANCHISE CO., η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων, έχει αναλάβει την υποστήριξη της Α. Ζορπάς & Υιοί Α.Ε. για την διεθνή ανάπτυξη του δικτύου και των δύο concept που αποτελούν εξαιρετικά κερδοφόρες επενδυτικές επιλογές.

 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή