Η Holiday Emotions αξιοποιεί τον τουρισμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Το Holiday Emotions προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών στον σύγχρονο ταξιδιώτη ώστε να επιλέξει τον προορισμό του και να σχεδιάσει το ταξίδι του.
Mια νέα φιλοσοφία στις τουριστικές υπηρεσίες που δίνει την ευκαιρία στους συνεργάτες της να δραστηριοποιηθούν στη δυναμική αγορά του τουρισμού, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την περιοχή τους σε διεθνή τουριστικό προορισμό.

Ο αποδοτικός μηχανισμός προώθησης και υποστήριξης των περιοχών ενδιαφέροντος συμβάλλει ενεργά στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και στην προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων!Οι επιλεγμένοι συνεργάτες γίνονται οι απόλυτοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι της περιοχής τους!

Μέσα από την πλατφόρμα της Holiday Emotions, οι σύγχρονοι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα προτάσεων την καλύτερη δυνατή επιλογή και  να χτίσουν το δικό τους ατομικό πακέτο διακοπών βάσει των ιδιαίτερων απαιτήσεων τους (π.χ. διακοπές με  πολυτέλεια, ευεξία, αθλητικές δραστηριότητες κλπ), σε συνδυασμό με κάποιες προεπιλεγμένες προτάσεις τις εταιρείας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή