HOT HOT BURGER BAR: Έχουν τη συνταγή της επιτυχίας. Την θέλετε;;

Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

 

Το  HOT HOT BURGERS BAR είναι η δυναμική και ανερχόμενη αλυσίδα εστίασης που προσφέροντας αυθεντικά burgers, δίνει νέες προοπτικές στον κλάδο της γρήγορης εστίασης. Το concept έχοντας πιάσει τους σφυγμούς της αγοράς για νόστιμο και συνάμα οικονομικό γεύμα,  πέτυχε εντυπωσιακές επιδόσεις, προσελκύοντας ένα ευρύ κοινό.  Τα HOT HOT BURGER BARS ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το Σεπτέμβρη του 2012. Ακολουθώντας μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης απαριθμούν σήμερα 3 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένου του νέου  καταστήματος  της Χαλκίδας, ενώ προετοιμάζονται 2 ακόμη καταστήματα.

Το επίτευγμα τους είναι ότι κατάφεραν να εξελίξουν το burger με μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων  και εν τέλει να το απογειώσουν! Έτσι,  ικανοποιούν και τον πλέον απαιτητικό καταναλωτή, κάτι που δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά μεστή πραγματικότητα!!! Η ταχύτητα, η ολική ποιότητα, οι επιλεγμένες πρώτες ύλες, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών και η προτυποποίηση διαδικασιών  βρίσκονται πάντα στο υψηλότερο δυνατό σημείο.

Οι προτάσεις γεύσεων είναι πολλές και βασίζονται σε αποκλειστικές συνταγές. Καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά κοινά σε διαφορετικές στιγμές μέσα στην ημέρα. Πέρα από αυθεντικά Burgers,  η πλήρως ενημερωμένη προϊοντική σειρά περιλαμβάνει Ηot Dogs, Chicken Nuggets, Salads, Potatoes, Αmerican Toasts, Ribeyes, καφέ, ποτά και αναψυκτικά που ενδείκνυνται για συνδυαστικές πωλήσεις.  Όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές, που προσελκύουν πολλούς καταναλωτές. Επισκεφτείτε ένα από τα κατάμεστα καταστήματα του δικτύου για να το διαπιστώσετε!

Ένας ξεχωριστός χώρος, με rock ’n roll επιρροές από τις λαμπερές δεκαετίες του  ‘50 και ΄60.  Το hook radio world class «ντύνει» μουσικά τον χώρο των καταστημάτων, εκπέμποντας το πρόγραμμα του αποκλειστικά για την αλυσίδα των HOT HOT BURGER BARS. Ταξιδεύοντας γευστικά και μουσικά τους πελάτες του, υπερβαίνει τον ανταγωνισμό,   προσφέροντας μια συνολική αγοραστική εμπειρία.

Δεν χρειάζεται  όμως να γραφτούν περισσότερα για την αλυσίδα,  καθώς για τα HOT HOT BURGER BARS «μιλούν» οι αριθμοί. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι πουλήθηκαν 220.000 τεμάχια σε  7 μήνες!! Με  3 διαφορετικά κέντρα κερδοφορίας για sit in, take away ή delivery και χαμηλό food cost δίνουν τη δυνατότητα για υψηλά περιθώρια κερδοφορίας. Οι cross sales σε ποτά και ορεκτικά σας εξασφαλίζουν υψηλή μέση απόδειξη. Τόσο το 24ώρο business model όσο και οι υψηλές πωλήσεις (52 burgers πωλούνται κατά μέσο όρο την ώρα) επιτρέπουν απόσβεση μόλις σε 1,5 χρόνο.

Για τα HOT HOT BURGER BARS «μιλούν» όμως και οι ίδιοι καταναλωτές. Εκατοντάδες θετικές αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα, που υποστηρίζονται από ενέργειες ολοκληρωμένου μάρκετινγκ συντελούν μέρα με τη μέρα στο χτίσιμο ενός ισχυρού brand.

Το πακέτο franchise περιλαμβάνει πλήρως ενημερωμένα εγχειρίδια με καταγεγραμμένες διαδικασίες, καθοδήγηση για την επιλογή του καταλληλότερου σημείου και το design του καταστήματος, πρόγραμμα εκπαίδευσης  και συνεχή υποστήριξη για τη καθημερινή λειτουργία του καταστήματος.

Επικοινωνήστε άμεσα με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων franchise THE FRANCHISE CO., και υπεύθυνη ανάπτυξης του δικτύου των HOT HOT BURGER BARS και ενημερωθείτε περαιτέρω για το concept. 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή