Το μοντέρνο «kalamaki» ανανεώνει τη μικρή εστίαση

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Το kalamaki μου έκανε την πρώτη του εμφάνιση πριν από περίπου 4 χρόνια στην πλατεία Μαβίλη και χάρη στο ποιοτικό φαγητό, το νόστιμο κρέας αλλά και τις επιλογές που παρέχει ακόμα και στους vegetarians, δεν άργησε να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων και να αποτελέσει σταθερό προορισμό για κάθε στιγμή της ημέρας.
Το παραδοσιακό και δημοφιλές φαγητό που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν  της χώρας στις διατροφικές μας προτιμήσεις, εξελίσσεται και  με τη βοήθεια μιας άψογης εξυπηρέτησης και των ανταγωνιστικών τιμών, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια μοντέρνα επιχειρηματική πρόταση με όλα τα εφόδια επιτυχίας.
Τι μας κάνει να το πιστεύουμε αυτό;
 Το kalamaki μου συγκεντρώνει όλα όσα ζητάει ο σύγχρονος καταναλωτής αλλά και η αγορά της εστίασης. Είναι το μοναδικό «σύγχρονο» ψητοπωλείο που διαθέτει ειδική βιτρίνα στην οποία προβάλλονται συγκεκριμένα προϊόντα (π.χ .σαλάτες), διευκολύνοντας τις συμπληρωματικές πωλήσεις και αυξάνοντας αρκετά τη μέση απόδειξη. Οι προσιτές τιμές σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση franchise καθώς  αποτελεί ένα ήδη δοκιμασμένο και επιτυχημένο concept  και επιτρέπει στους συνεργάτες να αναπτύξουν τη δική τους κερδοφόρα επιχείρηση στον περιζήτητο αλλά ταυτόχρονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.


Τα υψηλά περιθώρια κέρδους, ο αναπτυσσόμενος κλάδος, η μεγάλη κινητικότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας και η διαφοροποίησή του από τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζει το δρόμο προς την επιτυχία απαντώντας αποτελεσματικά στις προκλήσεις της εποχής, μέσα στην αγορά των street food.
Επιπλέον διαθέτει δύο τύπους καταστημάτων και έτσι ο κάθε franchisee έχει τη δυνατότητα να επιλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες του και τη φάση της αγοράς ποιο concept θα επιλέξει, δίνοντας του ευελιξία και προοπτική.
Το kalamaki μου είναι ένας νεανικός και ιδιαίτερος  χώρος, ο οποίος  πέρα από το sit in, προσφέρεται για take away γεύμα ή delivery, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να απολαύσουμε τις δημιουργίες του στις προσωπικές μας εκδηλώσεις μέσα από την υπηρεσία catering που προσφέρει.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή