Κοτόπουλα Ναυπάκτου ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Η Κοτόπουλα Ναυπάκτου ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ επεκτείνει ραγδαία το δίκτυό της σε συνεργασία με την THE FRANCHISE CO.

Από τον Απρίλιο 2013 έως και σήμερα μετρά ήδη 4 νέα καταστήματα: Πύργος, Αίγιο, Βύρωνας, Μοσχάτο!


Η εταιρεία «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας πουλερικών από το 1994. Η αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό της Ναυπάκτου και η αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων της ώθησαν την εταιρεία στην επέκταση του δικτύου της.


Πρωτοποριακή αλυσίδα λιανικής πώλησης προϊόντων με κοτόπουλα δικής τους παραγωγής, που έχει ήδη αναπτυχθεί σε 17 πόλεις της Κεντρικής Ελλάδας και Πελοποννήσου. Η εταιρεία παράγει 45 χιλιάδες κοτόπουλα εβδομαδιαίως τα οποία διατίθενται σε περισσότερους από 380 πελάτες από έναν ιδιόκτητο στόλο 15 αυτοκινήτων που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές μεταφοράς προϊόντων. Με σεβασμό στο περιβάλλον, η εταιρεία διαθέτει μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων και υποπροϊόντων, ενώ εφαρμόζει τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO: 22000:2005 και ISO: 9001:2008.

Ιστορικό εταιρείας: Η εταιρεία «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας πουλερικών από το 1994. Η αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό της Ναυπάκτου και η αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων της, ωθεί την εταιρεία, το 1998, να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα στην πόλη του Μεσολογγίου με παράλληλη αύξηση παραγωγής και ανάπτυξη νέων κωδικών. Η κίνηση αυτή αποδεικνύεται κομβική και θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη του δικτύου λιανικής πώλησης, που πολύ σύντομα εξαπλώνεται και σε άλλες πόλεις. Σήμερα η εταιρεία αριθμεί εφτά ιδιόκτητα καταστήματα σε ισάριθμες πόλεις (Ναύπακτος, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, ¶μφισσα, Ιτέα, Κιάτο, Λαμία). Το έτος 2010 η εταιρεία ανοίγει παράθυρο στον κλάδο του FRANCHISE δημιουργώντας δύο καταστήματα στην πόλη του Ναυπλίου και της Κάτω Αχαΐας Και αυτό το βήμα της εταιρείας στέφεται με επιτυχία, με αποτέλεσμα την άμεση εξάπλωση καταστημάτων FRANCHISE με διακριτικό τίτλο «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» σε μια σειρά από πόλεις. Μέχρι το τέλος του 2012 λειτουργούν συνολικά 10 καταστήματα «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» (Πάτρα, Ναύπακτος, Κόρινθος, Πρέβεζα, Λειβαδιά Αμαλιάδα, Βραχνέικα, Αιτωλικό).

Πακέτο Franchise: Ποιοτικό προϊόν σε ανταγωνιστικές τιμές, ικανοποιητικά περιθώρια κέρδους λόγω καθετοποιημένης παραγωγής, συνεχείς προσφορές, ενισχυμένο προϊόντικό μίγμα με προϊόντα συσκευασίας ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ, χαμηλή επένδυση, συνεχής υποστήριξη, δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή