Νέοι Franchisors

Νέοι Franchisors

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν μέσω franchising χρειάζονται έναν έμπειρο καθοδηγητή που να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες αυτής της μεθόδου ανάπτυξης και να μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τα πλεονεκτήματα της, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για τον franchisor.

 

Η THE FRANCHISE CO. αποτελεί την κορυφαία επιλογή συμβούλου στην Ελλάδα στην ανάπτυξη δικτύων λιανικής με τη μέθοδο του franchising, έχοντας αναπτύξει δίκτυα λιανικής για μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων.

 

Το franchising αποτελεί μία μέθοδο διανομής προϊόντων ή/και υπηρεσιών μέσα από μία σχέση συνεργασίας, στην οποία ο franchisor (δικαιοπάροχος) χορηγεί στον franchisee (δικαιοδόχο) το δικαίωμα να πωλεί προϊόντα ή/και υπηρεσίες που πρώτος έχει αναπτύξει. Ο franchisee εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες, δομές, συστήματα και concept/εταιρική ταυτότητα που έχει αναπτύξει ο franchisor.

 

Το συμβόλαιο συνεργασίας δικαιοπάροχου - δικαιοδόχου, δεσμεύει αμφότερους σε μία στενή και μακροχρόνια οικονομική και εμπορική συνεργασία με στόχο το αμοιβαίο όφελος (win-win situation).

 

Τα τελευταία χρόνια το franchising γνωρίζει μεγάλη αποδοχή και στην Ελλάδα, αφού πλέον των 560 επιχειρήσεων franchise αξιοποιούν τις δυνατότητες του θεσμού συνεργαζόμενες με περίπου 3500 franchisees.

 

Για την υποστήριξη των νέων franchisor η εταιρεία προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες όπως:

  • Σχεδιασμός και εκκίνηση συστήματος franchise
  • Πιλοτική διαδικασία
  • Ανάπτυξη και υποστήριξη δικτύου
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2015
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή