ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΑΤΑ. GR

Η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ αναπτυσσόμενη στρατηγικά σε όλη την Ελληνική επικράτεια προσφέρει σε δυναμικούς επιχειρηματίες, μια ολοκληρωμένη πρόταση συνεργασίας, που απαντά στις προκλήσεις και ευκαιρίες μιας αγοράς ιδιαίτερα ανταγωνιστικής και συνάμα προσοδοφόρας.
 
Στόχος της εταιρείας είναι η ενίσχυση του δικτύου και η βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών. Εάν σας ενδιαφέρει ο κλάδος των ταχυμεταφορών, θέλετε να επενδύσετε σε μια επιχείρηση με πανελλήνια αναγνωρισιμότητα, αξιοπιστία και σημαντικές προοπτικές κερδοφορίας, τότε η ένταξη στο μεγαλύτερο δίκτυο παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα, στις ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές είναι η πιο συμφέρουσα λύση.  

Εντασσόμενοι κάτω από την ομπρέλα του δικτύου μας μπορείτε να στηριχθείτε στην εμπειρία, την ισχυρή υποδομή και τεχνογνωσία της εταιρείας ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές.  Επενδύοντας σε ένα κατάστημα Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ, μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά πως έχετε ενώσει τις επιχειρηματικές σας δυνάμεις με έναν πραγματικά ισχυρό όμιλο, με ξεχωριστή παρουσία στο χώρο και διαχρονική ταύτιση με στοιχεία όπως αξιοπιστία, ασφάλεια και παράδοση στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή.

Σήμερα, οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ έχοντας διασφαλίσει την οικονομική τους αυτοδυναμία και αναπτύξει πιο ισχυρή και σύγχρονη υποδομή από ποτέ, σε συνεργασία με την THE FRANCHISE CO. επεκτείνουν περεταίρω την δράση τους σε όλη την Ελλάδα.

 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία Ταχυμεταφορές Ελτα πατήστε ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Επισκευθείτε το blog Franchise Blog του κύριου Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντής της THE FRANCHISE CO
επιδοτούμενα προγράμματα
Πανόραμα franchise 2014
Dale Carnegie Training Flash
franchise Excellence Center
Χρήσιμα links
Επισκευθείτε το Franchise Portal. gr
διεθνής ανάπτυξη
Εγγραφείτε στο newsletter μας
Facebook Twitter Linked In YouTube
RSS Feeds
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Προσθήκη αυτής της σελίδας στα αγαπημένα μου Εκτύπωση αυτής της σελίδας Κορυφή